Jako mi je drago što je ovakav tip pantalona ponovo u modi. Kad se kaže palazzo pantalone obično su prva asocijacija pantalone za plažu jer su izradjene od tankih i laganih materijala.

Ovde prvenstveno mislim na midi pantalone. Poslednjih par godina su postale popularne. Pored toga što su neverovatno udobne, priznaćete da izgledaju jako šik kad se ukombinuju sa štiklama na visoku potpeticu.

Prvi put su predstavljene od strane Coco Chanel 30ih godina, koja ih je primetila prilikom posete Veneciji. Uvrstila ih je u svoj garderober vodjena time da su lagane za nošenje prilikom vožnje gondolom. Nakon toga ih je često nosila. U to vreme su ih mnoge poznate zvezde nosile na setu izmedju snimanja filmova.

Što se tiče naziva samih pantalona palazzo, ne postoji pouzdan izvor odakle je potekla reč ali se pretpostavlja da je zato što je Coco naletela na njih u palazzi u Veneciji.

Vrlo lako se kombinuju, a efektne su. 
Možete ih kombinovati sa običnom pamučo majicom, košuljicom ili rolkom bez rukava. Dodate neki asesoar, potpetice i gotovi ste!
Top - Zara
Pantalone - Bershka (ovde)
Torba - Mango
Sako - Pim Kie
Cipele - Bershka (ovde)
Narukvice - The Peach Box



Za kraj sam vam pripremila nekoliko predloga kako ih možete kombinovati:


Predlog No1
Košulja - ovde i ovde
Pantalone - ovde
Sandale - ovde
Torba - ovde

Predlog No2
Top - ovde i ovde
Pantalone - ovde
Sandale - ovde i ovde
Torba - ovde

Fotografije: Jelena (Beautyfineprint)