One vam se jednostavno svide ili ne. Ako vam se ne dopadnu, desiće se ista stvar kao sa pesmom "Cheap Thrills" koju toliko mrzite. Ući će vam u uši, pevušićete je, a dok trepnete postaće vam omiljena pesma!

Ili je to samo bio slučaj sa mnom? Nije mi se nešto preterano dopao trend resa, posebno onaj momenat sa sandalama koje svi trenutno nose. Da, priznajem i ja sam sebi nabavila jedan par, ali nisu iste. Imaju samo rese na rajsfešlusu.

Prošle godine sam na blogu imala jedan izlet sa resama (klik na link). Mogu vam reći da mi se dopao. Mislila sam da će to biti najdalje što ću otići.
Suknja slična ovde.
 Top - http://goo.gl/znxMPD                      Suknja - http://goo.gl/rQOufZ                            Sandale - http://goo.gl/pxwm5b









Sigurna sam da vam je poznato da su rese prvi nosili Indijanci. Oni su nosili odeću od antilopa koja je imala motive sa resama. 
Rese su postale modni hit 20ih godina, kada je bio popularan flaper stil. U pitanju su večernje haljine, sastavljene iz više slojeva sa resama. Uz haljinu obavezno idu duge rukavice, traka oko glave i muštikla!

Rese su poslednjih par godina postale pravi hit. Možete ih naći na sandalama, jaknama, majicama, torbama.. Gde god poželite.
Top - http://goo.gl/OPVJIo                               Šorc - http://goo.gl/qpdIXw                             Baletanke - http://goo.gl/8esJYo


Da li vam se dopada ovaj trend?