Rešila sam da u ovom postu stavim sve dnevne kreme/serume koji su mi odgovarali i tako nekome ko ima problematičnu kožu (kožu sklonu bubuljicama) pomogla u odabiru prave kreme.

Avene Cleanance emulzija je za Vas ako imate mešovitu/masnu problematičnu kožu, koja nije dehidirirana. Ova krema će Vaše lice ostaviti meko i glatko na dodir, blago će je matirati. Dolazi u tubi od 40ml i košta oko 1500 dinara. 
 


 Avene Clean-AC hidratantna umirujuća krema  je za Vas ako imate problematičnu kožu koja se peruta, dehidirirana je, zategnuta i izmučena jakim preparatima protiv bubuljica. Ova krema će dubinski hidrirati Vaše lice i vratiće ga u normalno stanje, a pri tom neće napraviti dodatne probleme na licu. Krema dolazi u tubi od 40ml i košta oko 1600-1700 dinara.Više o ovoj kremi možete pročitati ovde.
   



Avene hydrating serum je za Vas ako imate mešovitu/masnu problematičnu kožu, ne previše dehidriranu. Ovaj serum će fino hidrirati kožu i ostaviti je glatkom i mekom na dodir. Serum dolazi u staklenoj bočici od 30ml. Košta oko  2000-3000 dinara. Više o ovom serum možete pročitati ovde.






Balea aqua serum  je jako sličan gore pomenutom Avene hidratantnom serumu, ali ovaj je za nijansu slabiji od njega. Ovo je jedan jako popularan jeftin serum koji "radi" posao, ako nemate previše dehidriranu kožu. Neće stvoriti dodatne probleme na koži. Dolazi u plastičnoj bočici od 30ml i košta oko 500-600 dinara. Više o njemu možete pročitati ovde.



 

Ichtyol krem gel  je za Vas ako imate mešovito/masnu problematičnu kožu. Ova krema će jako lepo hidrirati i momentalno smiriti lice. Dolazi u plastičnoj tubici od 40ml i košta oko 450 dinara. Više o njoj možete pročitati ovde.



Lilly Pantenol krem gel  je za Vas ako imate mešovitu/masnu problematičnu kožu. Brzo se upija u kožu i nahrani je taman koliko treba. Nema komedogenih sastojaka. Ima 50ml i kosta oko 170 dinara. Više o njemu možete pročitati ovde.

 

La Roche Posay Hydreane Legere je za Vas ako imate mešovitu/masnu problematičnu kožu. Veoma lagana krema, upije se za tren oka. Ostavlja lice meko, ne oseća se uopste. Dolazi u tubi od 40ml i košta oko 1200 dinara.



Namerno nisam htela o svakoj kremi previše da pišem, jer je ovo samo lista onih koje su se meni dobro pokazale, a htela sam Vama da preporučim. Videćete da kod odredjenih krema možete pročitati i zasebnu recenziju. Ovu listu ću stalno da dopunjujem. :)


Imate li Vi neki predlog za dobru nekomedogenu dnevnu kremu ili serum? 


*sve slike su preuzete sa interneta


Follow